Sitoutumisemme kestävään tulevaisuuteen

Meille Burdella “kestävyys” on enemmän kuin trendi. Se liittyy kaikkeen tekemäämme ideasta valmiiseen tuotteeseen. Haluamme pystyä tarjoamaan sinulle asiakkaana kestävän ja hyvän valinnan. Siksi etsimme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ratkaisuja kohtaamiemme globaalien kestävyysvaatimusten täyttämiseksi. 

burde-lake-square

Kestävää alusta alkaen

Kalenterimme valmistetaan ympäristöstä, ihmisistä ja luonnosta huolehtien. Kohta 30 vuoden ajan olemme tuottaneet itse suunnittelemiamme kalentereita, joita nykyään on lähes 3 000 jälleenmyyjällä.

Suuri osa tuotannosta tapahtuu edelleen omalla tehtaallamme Växjössä.

Toimitamme kaikki tuotteemme sekä loppukäyttäjille että tehtailta, joilla on vakiintuneita huolitsijoita. Arvioimme jatkuvasti pakkauksemme optimoidaksemme ne.

FI_FSC_C102650_Promotional_with_text_Portrait_BlackOnWhite_r_paGvjo

Forests for all forever

FSC® on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council, ja se on riippumaton, kansainvälinen organisaatio, joka toimii maailman metsien ympäristöystävällisen ja kestävän käytön hyväksi.

Kestävä metsätalous tarkoittaa, että käytettävää metsää viljellään ja korjataan FSC:n ohjeiden mukaisesti, mikä edistää sekä ympäristöä että paikallista yhteisöä.

Kun näet FSC-logon kalentereissamme, voit olla varma, että se on kestävä tuote!

Burde Förlagilla on ollut vuodesta 2011 alkaen FSC®-sertifikaatti. FSC®

Svensk Miljöbasilta

Olemme saaneet ympäristösertifikaatin Svensk Miljöbasilta, riippumattomalta organisaatiolta, joka ohjaa meitä työssämme kohti kestävää kehitystä ja pienempää ympäristövaikutusta.

Meille on itsestäänselvää, että kaikkia tuotteidemme komponentteja, kuten muovia ja metallia, hallitaan täysin. Niitä säännellään EU-direktiivien ja -asetusten mukaisesti.

Osassa kalenterivalikoimaa paperi ja painatus on ympäristökompensoitu ClimatePartnerin kautta. Kompensoimme tuotannon hiilidioksidipäästöjä avustuksilla erilaisille ympäristöhankkeille ympäri maailmaa.  Katso lisätietoja osoitteesta www.climatepartner.com.

Sosiaalinen vastuu

Kaikkien toimittajiemme on allekirjoitettava toimitussopimuksemme tai Code of Conduct. Tämä tarkoittaa, että toimittajiemme on noudatettava kaikkia kansallisia ja kansainvälisiä lakeja sekä tiettyjä erityisiä sääntöjä tuotteidemme valmistuksessa, kuten. vähimmäispalkka ja työlainsäädäntö.

document-sign

Amfori-BSCI

Olemme olleet vuodesta 2012 alkaen BSCI:n (Business Social Compliance Initiative) jäseniä. Se on organisaatio, jonka tehtävänä on suorittaa riippumattomia tehdastarkastuksia toimittajiemme tehtaiden työolojen varmistamiseksi.

Päätoimittajamme ovat BSCI:n jäseniä ja sen mukaan sertifioituja. Ne täyttävät siten heidän ja meidän vaatimukset hyväksytylle tuotantolaitokselle, jossa työntekijöiden asiat ovat hyvin ja heitä kohdellaan hyvin. 

Meille on itsestäänselvää suorittaa säännöllisiä vierailuja toimittajiemme luona ja heidän tehtaissaan ympäri maailman. Pyrimme aina työskentelemään ja kasvamaan yhdessä niiden tehtaiden kanssa, joiden kanssa työskentelemme.

Yhteiskunnallinen sitoutuminen

Meille Burdella on tärkeää antaa jotakin takaisin yhteiskunnalle, joten olemme jo vuosia työskennelleet yhdessä muiden toimijoiden kanssa positiivisen yhteiskuntakehityksen puolesta. Olemme tehneet läheistä yhteistyötä Samhallin kanssa yli 30 vuoden ajan. Meidän on tehtävä yhteistyötä kohti kestävää tulevaisuutta.  

Olemme myös erittäin sitoutuneita paikallisesti, ja tuemme paikallista yhdistyselämää, järjestöjä, jotka työskentelevät nuorten integroimisessa, ja järjestöjä, jotka työskentelevät mielenterveysongelmaisten nuorten kanssa.

Bike4LifeBanner256x256
young-future
burde-logo-attention
rappe-if-logo
burde-logo-dff
vfk-logotype-sv1024_1-1
burde-logo-oster
BRIS0046_Foretagsvan_Knapp_1080x1080_2023
ojaby-tk-logo

Oma henkilöstömme

Burdella me asetamme työntekijöidemme hyvinvoinnin ja terveyden etusijalle. Kun he voivat hyvin, koko yritys voi hyvin. Meillä on ollut vakiintunut yhteistyö työterveyshuollon kanssa jo useita vuosia. Kannustamme ja edistämme liikkumista ja harjoittelua eri tavoin.

Olemme monikulttuurinen työpaikka, jonka työntekijät ovat kotoisin useista eri maista. Henkilöstömme on erittäin lojaalia ja valtaosa on työskennellyt meillä jo vuosia.

var-egen-personal-burde

Ympäristökäytäntö

Burde Publishing AB kehittää ja valmistaa almanakkoja, toimistotuotteita, kortteja ja ergonomisia tuotteita, joilla on korkeat toiminta-, laatu- ja ympäristövaatimukset, myytäväksi hyvin kannattavasti yrityksille, kirja- ja paperikaupoille, toimistotarvikekaupoille sekä päivittäistavarakaupoille.

Toimittajat, materiaalit ja valmistusprosessit valitaan siten, että ympäristö kuormittuu mahdollisimman vähän. Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme ympäristötyötämme. Ympäristölakeja, asetuksia, määräyksiä ja muita vaatimuksia on noudatettava.

Meillä on kaikkien toimittajiemme kanssa toimittajasopimukset ja käytännesäännöt, joissa ympäristövaatimuksemme on kuvattu selkeästi.

Ympäristöpolitiikkaa sovelletaan seuraavasti:

1. Kaikki työntekijät on koulutettava ympäristötietoisuutta ja ympäristön päivittäistä huomioimista varten. Ympäristötyötämme suunnitellaan ja ohjataan ympäristödiplomatian avulla ruotsalaisen Svensk Miljöbasin ympäristönhallintastandardin mukaisesti. Olemme myös jäsen Swerean kemikaaliryhmässä, jota konsultoimme tarvittaessa.

2. Materiaaleja ja prosesseja valittaessa on täytettävä lainsäädännön ja alaan sovellettavat normit ja mieluiten ylitettävä ne. Vähintään 90 % kalentereistamme on oltava FSC-sertifioituja. Meillä on ollut FSC-sertifikaatti vuodesta 2010 lähtien.

3. Toiminnallemme on luonteenomaista kiertoajattelu, johon sisältyy mahdollisimman suuressa määrin kierrätysmateriaalien käyttö sekä tuotantojätteiden lähdelajittelu ja kierrätys.

4. Tuotteemme on suunniteltava siten, että vastuumme ympäristöstä tukee omaa ja asiakkaidemme ympäristöprofiilia markkinoilla.

5. On asetettava vuotuiset tavoitteet ja suuntaviivat soveltamista varten, ja niiden toteutumista tulee seurata.

6. Kestävyysryhmässämme työskentelemme jatkuvasti yrityksen kestävyyskysymysten parissa, joihin liittyvät muun muassa ympäristöasiat.

Henkilökuntamme tulee ottaa ympäristöpolitiikka käyttöön, soveltaa sitä ja tuoda se asiakkaidemme, tavarantoimittajiemme ja muiden liikekumppaniemme tietoisuuteen, jotta voimme edelleen yhdessä kehittää ekologista sopeutumista.

Only one earth

Tavoite 2022

Tavoitteenamme on vähentää vanhenemisaste valmistettua määrää kohti 10 prosenttiin, eli myymättömien ja palautettujen kalentereiden osuus suhteessa tuotettuihin.

Viimeistään vuodesta 2022 lähtien yrityksen kaikki yritysautot saavat käyttövoimansa fossiilittomista polttoaineista tai ovat lataushybridejä.

Tuotteidemme sisältämän muovin osuus vaihdetaan jatkuvasti vaihtoehtoisiin materiaaleihin tai poistetaan.  Tavoitteena on vuoteen 2022 mennessä vähentää muovitaskujen määrää kalentereissamme 1 000 000 kappaleella (15 tonnia)

Dream