Tietoa Burdesta

Burde Publishing AB on innovatiivinen yritys, jolla on oma suunnitteluosasto, tuotekehitys ja tuotanto.  Yritys perustettiin vuonna 1991, ja nykyään olemme markkinoiden johtava kalenterivalmistaja Pohjoismaissa.

99108400-miljo-2

Made in Sweden

Pidämme todella suunnittelusta ja designista

Pääkonttorissa Växjössä työskentelee graafisten suunnittelijoidemme tuotekehitystiimi, ja täällä on myös osa tuotannosta.

Pohjoismaiden markkinajohtaja

Olemme tuottaneet itse suunnittelemiamme kalentereita yli 40 vuoden ajan. Nykyään löydät tuotteet yli 3 000 jälleenmyyjältä ympäri maan sekä kuudesta Euroopan maasta, ja vuodesta 2018 lähtien tiettyä valikoimaa on voinut ostaa myös Amazonin kautta.

Burde on Pohjoismaiden markkinajohtaja, joka myy vuosittain yli 11 miljoonaa kalenteria.

Kapinallinen, josta tuli alan suurin

Kun perustimme Burden lähes 30 vuotta sitten, olimme päältä päin katsottuna kuin mikä tahansa kalenteriyritys. Mutta se ei ollut totta. Mistään ei löytynyt kalentereita, jotka heijastaisivat ystäviemme ja perheidemme persoonallisuuksia, unelmia ja tavoitteita.
Kaikki oli ruskeaa tai mustaa ja näytti samanlaiselta. Unelmat eivät kuitenkaan ole vain ruskeita ja mustia. Otimme siis asiat omiin käsiimme ja suunnittelimme kalenterin, jota maailmassa ei ollut koskaan ennen nähty. Se oli vaaleanpunainen.

Sen jälkeen mikään ei ole ollut ennallaan. Smålannin metsissä, joissa Burden juuret ovat, olemme tottuneet uskaltamaan kulkea uusia polkuja. Tässä piili riskinsä, mutta me pidimme päämme. Olemme oppineet katsomaan ympärillemme ja olemaan tekemättä samoin kuin muut vain tekemisen vuoksi. Se on tuottanut tulosta, koska olemme nykyään Pohjoismaiden suurin kalenteritoimittaja.

Burden suunnittelutiimi on menestyksemme ydin. He nappaavat sormituntumalla trendejä, ideoita ja vaikutelmia ja vievät inspiraation piirustuslaudalle. Jokainen valikoimamme tuote on suunniteltu rakkaudella, aivan kuten aikanaan kehitimme ensimmäisen vaaleanpunaisen kalenterimme. Tuloksena on ainutlaatuinen ja uskomattoman laaja valikoima, jota kukaan muu ei pysty tarjoamaan. Tuotteistamme tuntemamme ylpeyden vuoksi olemme erittäin pikkutarkkoja lopputuloksesta. Mitään ei jätetä sattuman varaan. Tiedämme, että kalenterimme ovat osa asiakkaidemme elämäntapaa ja arkea, ja siksi jokaisen tuotteen on oltava täydellinen.

Emme kuitenkaan myy vain kalentereita. Autamme lapsiperhettä selviämään kiireissään, uranaista saavuttamaan tavoitteensa, taiteilijaa löytämään aikaa luomiseen ja kaikkia, jotka haluavat hallita aikaansa. Haluamme edelleen haastaa itsemme ja yllättää ympäröivän maailman. Vaikka olemme alamme suurin, olemme edelleen myös Smålannin kapinallisia. Niitä, joilla on vaaleanpunainen kalenteri.

life-planner-by-burde-logo

Life Planner tarjoaa työkalun, joka voi lisätä tuottavuuttasi ja auttaa sinua tulemaan parhaaksi versioksi itsestäsi. Juuri pienillä muutoksilla arjessa on merkitystä matkalla menestykseen.

LPPink2024.png

Tuotemerkkimme